deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Kumamoto resa del 1

Kategori: Allmänt

För två veckor sen var alla utbytestudenter på en resa till Kumamoto - ett annat län av Kyushu området. Vi åkte buss genom hela Kyushu, vilket bara tog runt 4 timmar då Kyushu är en ganska liten ö och på kvällen stannade vi på ett ryoukan-stil hotell med onsen. ( ^ ^ ) På vägen dit så var vi även på ett museum där det fanns en massa skulpturer utomhus. Det var fint, men vädret var ganska dåligt så det var trist att gå runt ute med paraply och kolla på statyer...
 
Här är jag i en 'ram' staty?
 
Alla skulpturer var ganska skumma... hmm
 
Sånna här män stod ute i skogen och gömde sig bland alla träden.
 
Ute i regnet mitt i ingenstans XD
 
Sen kom vi fram till hotellet, vilket var väldigt fint och stort. Vi fick bo i väldigt stora rum, som mer liknade lägenheter än rum. ( ^ ^ ) 4 personer per rum så inte för mycket folk. Det var en väldigt stor middag med traditionell japansk mat som aldrig tog slut. Maten var framdukad från början men sen kom det fler och fler maträter under tiden vi åt. Jag blev riktigt mätt måste jag säga! Det mesta var gott, men vissa grejer smakade lite skumt... Efter maten så var det karaoke och sen gick alla till onsen såklart. ( ^ w ^ )
 
Tekniskt sett så var det 3 olika rum som ett rum bestod av. En där man gick in, en stor med bordet/där man sov på kvällen och sen fanns det även en veranda.
 
Lite av maten som var framdukad från början. ( ^ ^ )
 
Utsikten från hotellet var väldigt fint också! Här är en panorama bild:
 
 
Fortsättningen på dag 2 kommer i nästa inlägg~
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: