deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

I Japan nummer?

Kategori: Allmänt

I Osaka nu.

I kyoto hann vi till en massa tempel.

Forsta dagen i Osaka var vi i namba och sprang runt. Trott ar jag och sent ar det. Sa inga foton och ga och sova blir det for min del... .

I Japan 13

Kategori: Allmänt

Ja idag var vi pa harajuku och segade mest kanns det som. Vi at fruckost pa vart favorit cafe har nara hostelet.



Gott och lite variation till mina onigiri.

:P Sen stack vi till Harajuku och kom fram vid tva tiden. Jag har ingen aning om hur vi lyckades komma dit sa sent. Sminkade val oss i tva timmar. XD Val pa bron var det inget folk sa vi gick snabbt darifran. Gick och kollade i Kiddy land och pa Oriental vazaar. Hittade inget kul direkt, lite smakaker.

yeah XD


Sen at vi pa en italiensk restaurang. Jag at pasta karbonara med rakor. Och sa bestallde vi pommes med :) mmm gott!



Liz liza hade rea. det var massor med folk och massor av musik och skrik! En shoppingupplevelse man far bara i japan. haha Dar lyckades jag faktiskt kopa en mycket sot planbok. :) Ville kopa en ny sa jag var pa jackt efter en. Min gamla var gammal, stor och svart sa inte kul. :P

Sen gick vi tillbaka till bron och satt en stund. Det var nagon som spelade guitarr och sa dansade vi lite bugg. Forsokte med lite svensk folkdans men den hade vi typ glomt! XD

och nu ska vi packa ihop grejerna och imorgon tidigt ska vi till Kyoto. dar finns inget internet sa det blir ingen uppdatering pa ett tag. Nu ska jag dock dusha for det ar sa varmt och svettigt har i Japan!

I Japan 12

Kategori: Allmänt

Idag gick vi tillbaka till Asakusa och hittade en liten festival dar. Det fanns nagon random utstallning om skrap folk hade hittat i en flod och sa en massa gamla gummor som larde ut saker. Vi larde oss hur man gjorde en grashoppa av gras. :) Det var helt super svart sa den gamla gumman fick gora nastan hela min. haha Sen satte vi de i en park i narheten, sa nu bor de dar.

Hittade ett litet tempel i parken. :)



Pa vag tillbaka hem gick vi vilse. Jag tyckte att vi bodde at fel hall haha sa vi gick dit. :P Men sen fragade vi nagon gubbe se vi kom ratt till slut.

Pa eftermiddan akte vi till Shinjuku och kollade pa skyskrapor.

super hoga ar de!!!


Dar hittade vi aven en park va satt och hangde i en stund.

Pa vagen hem hittade vi en grill restaurang som var ganska dyr med sag cool ut. :) Sa jag at massa steak! haha Den var inte alls genomstekt och helt blodig. O_o Men den var super god! Konstigt eftersom jag inte tycker om ogenomstekt mat... .

mmm massa mat


Ja och nu ar vi hemma. :) Imorgon blir det Harajuku och sa pa mandag aker vi till Kyoto.

I Japan 11

Kategori: Allmänt

Har alltid pa mig halsbandet! Inte tagit av det oavsett var och vad.

Idag var vi pa Asakusa. ;) Dar ligger Tokyos aldsta tepel, vilken dock var under renovering. Sa hade vi pa oss vara yukatas. Det var jobbigt att ta pa sig de, men det funkade bra anda. Fast det var sa himla varmt i de! Min yukata blev typ genomblot. :P

Lagom fet :P

Templet i Asakusa :)

Massa turister tog foto pa oss. Och aven japaner haha

Nagon som tog bild med in kamera pa oss bada

Asahi beer tower och en super ega hog torn som de bygger fardigt 2012. Den ska vara hogre an Tokyo tower dvs det blir Tokyos nya hogsta byggnad.

Sa at jag sushi idag! Massa wasabi var det men gott. Fast valdigt starkt!

 


I Japan 10 - med bilder!

Kategori: Allmänt

Ja eftersom jag kopte en ny kamera fick jag USB sladd till sa nu kan jag posta bilder med! Fast det tar tid sa det blir inte manga. ;P

Idag var vi forst pa Ginza. Dar finns det en massa dyra affarer som Prada och Gucci. Sa vi kopte inget haha tur det. Massa hoga och coola byggnader fanns det i alla fall.





Sen var vi pa Sony building i deras show room. ;) Dar visar de massa nya prylar Sony ska slappa ut nagon gang snart. Dar spelade jag lotsas golf. :P



hehe

Och sen akte vi till Ueno och glodde dar. Men vi hittade inget kul sa vi akte till Sugamo. Dar hade de typ en mini festival med talt och sa.



och sa at vi god mat



Tempura soba

och nar vi blev valdigt matta stotte vi pa ett litet cafe med jattegoda desserter! Sa vi var tvungna att ata annu mer. XD



mmm melon!

Slut for idag haha blir Asakusa imorgon. :)

I Japan 9

Kategori: Allmänt

Idag var vi pa Studio Ghibli museet. Det lag i rumpan av Tokyo och man fick aka dit i 40 minuter. Vi somnade nastan pa taget sa nar vi kom fram fick vi dricka caffe. ;) I useet var det jattekul. Det var litet och sott. De hade en massa coola saker och visade hur filmerna gjordes och hade manga originella bilder fran filmerna. Valdigt fint! En liten affar hade de ochsa, sa jag kopte lite smatt och gott. ;P

Sen gick vi och at soba pa en liten restaurang i narheten. Jag valde super soba och fick en javligt stor skal med massa nudlar och kott och agg.  @_@ Sa jag orkade inte ata upp hela, men gott var det anda.

Sen akte vi hem och dupade grejerna har och akte vidare till Akihabara. Eftersom min kamera blev konstig kollade jag efter en ny. :P Hittade en fin och billig en hehe sa den kopte jag. :D Kopte aven 8G minne eftersom jag har ingen egen alls.

Sen gick vi pa jackt efter en maid cafe, vilket vi hittade valdigt snabbt. Nar vi kom app dit (akte hiss) blev vi helt O_o det var morkt och sa var det musik, skrik och massa saker pa samma gang. XD Sa vi sag nog valdigt roliga ut nar vi stog i hissen. haha Cafeet var ganska litet och sott, fast ganska hogljutt. Maids var valdigt sota dock :) och vi fick ta foto med de. Sen snackade nagon random full japan med ig, men han fattade att jag inte var intresserad och slutade ganska snabbt. Tur det. Kul var det i alla fall och definitivt vart pengarna. :)

Sa nu ska jag ladda kameran och leka med den lite. hehe Hoppas den ar bra! Synd annars :S fast alla nay kameror ar nog battre an min gamla anyway. LOL

I Japan 8

Kategori: Allmänt


Idag var vi pa Disney world ;) Skulle ju till Disney Sea men kom fram till det vanliga istallet och tyckte det var lika bra. ;P Vi akte nog allt man kan aka (i alla fall nastan) sa jag kanner mig fullt nojd. Sag tva parader ghorde vi ocksa, en pa morgonen och en pa kvallen dar de alla los en massa.

Sen at vi pa en jatte cool restaurang som tillhorde Pirets of the Carribean (stavas?). Det var helt morkt dar och sa los det lyktor och var massa vatten. Mycket coolt! Fanns massa folk som sprang runt och ville tjana en. Fick mig kanna mig som en mega VIP. ;P

Tog en massa bilder gjorde jag ocka men kameran fuckade sig och de forsvann! :( Nu har jag bara bilder fran morgonen och kvallen kvar. Alla under dagen ar borta. Det gor mig mycket ledsen for jag tog en massa bilder runt om i Disney. :S Dissat!

I Japan 7

Kategori: Allmänt

Var och sag Tokyo tower idag. Det var fint, som vanligt och valdigt hogt. Jag tycker att det svajar som en bat dar uppe. O_o Sa vi var inte uppe sa lange. Typ kollade, fottade och akte ner. Kopte lite smasaker gjorde jag ocksa. :)

Sen var vi och gick runt i oradet. Gick till Rappongi hills och kollade pa den mega stora byggnaden. Men gick inte upp dar, kostade 1500 yen. ~_~ Att aka upp i Tokyo tower kostar bara 840.. .

Sen gick vi och at, innan dess fikade vi pa Starbucks hehe . Efter maten satt vi vid ett tepel nara Tokyo tower och vantade pa att det skulle bli morkt sa den skulle lysa. Nar den val blev upplyst sa fottade vi den och gick hemmat.

Sa nu ar vi hema och stirrar. ;) Ska kanske ga till ett till cafe sen. ;P

I Japan 6

Kategori: Allmänt

Idag var vi pa Harajuku och gick runt. Det verkar som att det har blivigt mindre och mindre populart att komma och sta pa harajuku-bron. :S Jag och kamilla och typ 3 till manniskor var dar. Var inte sa anga som fottade heller men det var okay anda. Var dar en stund sen gick promenad i parken. Hittade folk som spelade trummor och annat kul, nagon koncert var det med.

Kom en tjej och tyckte jag liknade Kirsten Dunst haha XD skrattade at det halva dagen. Jag kopte mig en Putumayo klanning och mina pengar tog nastan slut helt. O_o Jag skulle ju inte kopa nagot mer... men den var pa rea. :P

Sen blev jag filmad till japansk Tv. :D Programmt skulle sandas pa andag. Men jag tror att jag aldrig kommr se det dock, vilket ar synd.

Vi akte hem ganska tidigt och at pa ett litet stalle. Tva halvt fulla gubbar borjade prata med oss om random saker och bjod oss pa coca cola. XD Trodde de skulle vara jobbiga och vilja folja med oss och sa, men vi fick ga nar vi var fardiga. Sa de var inte farliga. :) Men lite pinsamma och valdigt roliga. De tyckte jag var snygg och borde jobba som typ shef pa mitsubishi. XD LOL

Nu blir det sova snart. Trott jag ar!!!

I Japan 5

Kategori: Allmänt

Idag besokte vi Sugamo - gumornas paradis. haha Massa billiga affarer ed massor skit och tant klader. Alla gummor var mycket sota och snalla och tyckte om mig en massa. :) Vi var pa cafe och at krossad is med syrap - traditionell japansk glass. Det smakade is, men var gott anda.

Sen hittade vi en ganska kand budda staty som man ska tvatta for att vara halsosam. Den delen man tvattar blir frisk typ. Jag tvattade hans huvud och ansikte haha XD lite pa armen med. Mer hann jag inte eftersom det ar ko och jag kan ju inte sta dar i tva timmar och skrubba stackaren. :P Bad i tempel gjorde vi ocksa. Em vanlig och en dar man ringer i en klocka och sen ber.

Gick till en till cafe dar jag ville smaka traditionell japansk bulle. De snalla tanterna gav mig en gratis med.  :) Fast jag blev sa super matt!

Sen akte vi till Ikebukuro och sjong karaoke. Vilket var valdigt lol eftersom varken jag eller camilla vet hu man gor. :P Men det gick okay anda, fast camilla sjong och jag fick huvudvark. XD Sedan gick vi till Sunshine City vilken vi inte hittade forra gangen. Men eftersom det var lordag sa var det sa mycket folk att vi blev radda och sprang darifran. Sa nu ar vi hemma tidigt och tar det lugnt. Hann ga pa cafe har med haha det gillar vi. :P

Ska bli skont att sova tidigt idag.

I japan 4

Kategori: Allmänt

Haha blogga behover du inte. Skrivigt mail till din andra adress... hade inte mobilen har.

Idag var vi pa Ikebukuro och glodde. Gick in pa Marui One. Dar kopte jag lite strumpbyxor och smycken. Plus present till alskling! :P Vi gick och drack te pa ett litet cafe med bara japanska man. haha XD fast ingen sa nagot.

Sen akte vi till Harajuku. Vi har varit dar tva ganger nu och har knappast kommit halva vagen pa Takeshitadori. :P Suckers. jag kopte lolita klader idag. Av nagon okand anledning gick vi in i bodyline och de hade rea. ;D Jag gillde inte de innan men det kanns som de har blivigt mycket battre. Sa nu har jag 2 hela uppsattningar lolita klader. Fast min vasta ar typ full nu... och de ligger inte ens i. XD Jag har nog precis pa gransen till overvikt eller nagot. hehe Hoppsan. ;P Fast jag har inte direkt mycket pengar kvar sa det blir val inte mycket mer shopping.

Gick till en liten lokal bar ocksa. Alla japaner dar blev helt forvanade. lol Inget gott hade de heller, men en upplevelse var det i alla fall.

Jag har upptackt ny sort av valdigt god onigiri! Det ar soja och agg rora typ - bara agg gula. Jag tror att den ar ra, men ar inte saker. Valdigt god ar den dock.

Nu ska vi sova. Var en lang dag idag.

Langtar hem!

I Japan 3

Kategori: Allmänt

Svar pa fraga: san mega hightech musmatta behover jag val inte @_@

Idag var det planerat att ga till shibuya och harajuku. Men vi fastnade pa shibuya 109 och kom ingenstans. :P Dar spanderade vi ungefar 7 timmar, haha! Gick in i nastan alla affarer och jag handlade en massa. XD Min resvaska ar nastan full nu. :S Fast jag har inte direkt packat fint och sa, dessutom tar andreas present en assa plats for den har en mega bajs lada.  :p

Imorgon skulle vi egentligen aka till odaiba men eftersom jag inte kan bada onsen for tillfallet sa byter vi datum och aker till ikebukuro och harajuku istallet.

Nu ar jag trott och ska ga och borja lagga mig.

Saknar min alskling. :S Langtar tillbaka hem, men inte till flyget.

God natt

I Japan 2

Kategori: Allmänt

Svart med e buddy eftersom det ar en tidsskillnad mellan sverige och japan... .

Nu ar vi antligen tillbaka pa hostel. Forst gick vi en massa runt i Akihabara. Dar kopte jag present till pojkvan, pappa och lillebror. ^^ Mamma om du laser detta sa far du garna hitta pa en annan precent jag ska kopa till dig. Kollade fotoramar, de kostar mer an i sverige!  @_@ Den billigaste var 700 kr.

Sen efter Akihabara kom vi till hostel och fick vart rum och dumpade lite grejer. Rummet ar fint, inte sa stort men vi far plats med vaskorna utan problem. Efter vi lagt grejerna i rummet gick vi ut igen eftersom Kamis vaska hade gatt sonder och hon ville kopa en ny. Sa vi akte till Harajuku. :P Fast vi hittade ingen vaska. Men gick en massa och jag kopte tva klanningar. ;) Inte lolita dock ... av nagon anledning sa blev jag inte direkt exited nar vi sag lolita klader. ^^` Far se om jag bir mer sugen pa att kopa de imorgon. Sot mobilsmycke kopte jag med.

Dessutom var vi pa 100 yen shop och kopte lite random skit. ;)

Allt skakar fortfarande. Kanns fortfarande som att jag ar i luften och skakar runt. Inte kul alls. :( Har angest for att flyga tillbaka ... men man kan hoppas att den gar over.

Nu ska vi sova, sa trott jag ar!

I Japan!

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit fra till Japan, efter sa anga timmar. >S Det var hemskt att flyga, skakade valdigt mycket och jag var radd. :( Men nu ar vi antligen framme. Allting snurrar och gungar dock fortfarande. Sa jag kanner mig helt konstig. Trott ar jag ocksa for jag kunde inte somna pa flyget.

Jag och Kami har redan handlat lite. :P Jag sag en random affar med yukata sa gick vi in och kopte en massa. :D De hade rea sa allting inklusive skor, vaska, obi, yukata och 2 andra grejer kostade bara runt 500 kr. Vilket fynd!

Jag saknar dig min alskling! Har kopt present till dig redan. :D Och sa vann jag en till pa en san dar maskin man spelar.

Ser inte fram emot att flyga igen. :S Men vill garna hem... .

Japan imorgon!

Kategori: Allmänt

Ja nu åker vi imorgon :S

Jag är rädd. Super mega bajs rädd. Vet inte varför.

Så är det bara.

Sob