deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Meetup på Petteseriet

Kategori: Meetups

Här är lite bilder från gårdagens meetup. ( ^ ^ ) Vi var på Patteseriet i Lund och fikade, det var kul att träffa alla igen och trevligt att möta nya personer. :3
 
Här är vi (nästan alla) på Patteseriet ( // ^^ // )
 
och så utanför Domkyrkan.
Ush vad kallt det var! Trots det så vågade vissa klä av sig jackan... det gjorde inte jag XD
Men jag knäppte upp den i alla fall.
 
Här har ni en bild på mig. ( ^ ^ )
Lägger upp lite flera bilder på min outfit senare.
 

Harajuku mode

Kategori: Allmänt

Igår hade SVT2 repris på en dokumentär om gatomode. Hitta den när  jag random bläddrade kanaler på Tv och tänkte dela med mig av den. Den handlar inte om lolita eller Harajuku mode till största del, men då det inte är varje dag en sådan dokumentär går på Tv kan det vara rätt kul ändå. ;)
 
 
Den delen som handlar om Harajuku börjar vid 15:20.
( ^ ^ )

Bilder från Halloween sittningen~

Kategori: Allmänt

Jag hade tänkt att jag skulle hinna lägga upp dessa bilder redan i förrigår eller igår, men nej... hade ingen tid till det alls. ( ;___; ) Igår var jag på bal och idag gick hela dagen åt att städa lägenheten då jag får gäster på tisdag. Ush så trött jag är nu! Städa tar så långt tid och man är så seg efteråt. ( _  _ )
 
Här är i alla fall bilder på mig och minn outfit från fredag kvällen då jag var på en sittning med halloween tema.
 
 
Hade på mig min svarta AP onepiece och lite hangjorda accesoarer ( ^ ^ )
 
Smink!
Måste säga att jag är väldigt nöjd med hur det blev! ( // ^^ // )
Jag målade ena sidan av ansiktet vitt och gjorde en mun, sen har jag två olika färgade linser och sminket runt ögonen är annorlunda. Så från ena sidan såg jag normal ut, men från den andra så blev det TADA! XD Lyckades skrämma lite folk genom att vända mig mot de och stirra. haha
 
Blomm-saken i håret gjorde jag just till denna outfit och halsbandet är också gjort av mig. ( ^ ^ )
 
Ja... nog med ego bilder, fast jag har massa fler. ( ^ . - )
 
Överlag var sittningen helt okay. Inte lika trist som jag hade förväntat mig, men inte heller super kul. Maten var lite sådär, men som tur kunde jag sitta med klasskompisar så att vi kunde prata och ha det trevligt ihop. Det tråkiga med kvällen var det faktumet att japanerna var mest med andra japaner, eller de människor de redan kände. OCH musiken på klubben sög något otroligt. Men men... det var kul att klä upp sig i alla fall!
 

Jag i DN

Kategori: Allmänt

Idag fick jag veta något intressant när jag kollade på gothloli... någon hade läst DN och såg att en lolita var med i den. Gissa vem det var! För ungefär 3 veckor sedan var jag fottad utanför SOL och fotografen sa att det var till universitets hemsidan och gav mig sitt visitkort. Han svarade aldrig på mina mail dock och idag får jag veta detta:

MIN BILD VAR MED I DN JOBB DELEN UTAN ATT DE SA NÅT TILL MIG!

Jag är sur och ledsen på de! Så kan man ju inte göra. Jag menar visst, kul att jag hamnade i tidningen, men vafan de kan ju inte bara ta bilden och göra vad de vill utan att säga till. Bilden var inte ens tagen med avsikt att ha i tidning, inte enligt vad de sa. Så jag sa faktiskt inte att det var okay att ha den i tidningen. :(
 
Mmm
Jag utanför SOL (språk och litteratur centrum) där jag pluggar.

Årets halloween

Kategori: Allmänt

Nu har ju Halloween passerat så jag är lite sent ute med att tipsa om filmer och så... men tänkte ändå dela med mig av vad jag hittade på under halloween. ( ^ ^ ) Igår så bakade jag och pojkvän muffins och dekorerade de inför haloween film-tittningen. Det var mycket roligare än jag hade trott (att baka och fixa muffins), för att det var kul att sitta och pilla med dekoration och känna sig kreativ.
 
Jag gjorde muffins med en gravsten där det stof RIP och en död koala med blod bredvid den. Mycket kreativt! XD Koalorna är från 'koara no machi', japanska keks koalas. Min pojkvän gjorde spindelmuffins. Så här såg de ut:
 
Vi var bara 3 personer som titta film igår så jag gjorde inte så många. Dock så hade vi så mycket annat snacks att muffinsen blev inte uppätna ändå.
 
Koala death~
 
Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet! Blev både gott, kul och halloween-ish!
( ^  ^ )
 
Spindelmuffinsen fick bo på en tallrik med spindelnät. Alla fick vars än och alla spindlar var olika.
 
Så ja, det var kul att hitta på olika grejer och leka med maten. haha Får se vad för kul man kan hitta på tills nästa årets halloween.
 
Om någon undrar så kollade vi på endast japanska filmer. Det var min uppgift att hitta filmer och jag tänkte att japanska filmer brukar vara kända för att vara läskiga. Dock så tyckte ingen att de var det igår. XD Vet inte om det var vi som hade ptur med filmerna eller om de är så, men vi förstod mest inte riktigt vad filmen gick ut på. Ja... lite intressant var det ändå.
 
Här är en lista av japanska skräck-filmer jag har sett under denna vecka:
 
1. Carved The Slit-Mouthed Woman
2. Marebito
3. Suicide Club
4. Tomie - Unlimited
5. Reincarnation