deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Meetup!

Kategori: Meetups

Idag var det meetup i Stångby. (  ^ ^ ) Vi var 6 stycken fina lolitor och alla tog med sig lite smått och gott, så vi hade ett knytkalas. Massa gott var det men nu känner jag mig dock rund och fet. ( ;    ; ) Det var i alla fall väldigt kul med ett meetup för det var ett bra tag sedan jag var på ett. Roligt att prata om lolita och annat radom men alla!
 
Här kommer en massa foton från meetet;
 
Min outfit idag! ( ^ w ^ )


Fina lolitor och bordet
 
Lite av maten, NOM NOM!
Det var jag som bakade muffinsen ( ^ ^  )
 
och Elsa tog med sig super-söta mashmellows o( ^ ^ )o
 
och så här är vi alla~
 
 
 
 
 

Harajuku Fashion Walk

Kategori: Allmänt

En gång per 2 månader samlas ungdommar på Harajuku för ett event event med namn Harajuku Fashion Walk. Eventet hölls först av Sebastian - skaparen av 6%doki doki och började sedan dess organiseras på egen hand av de som deltog. Runt 50 ungdommar samlas för att delta i eventet, som går ut på att gå genom Harajuku i ett färglatt parad och visa upp den 'riktiga' street fashion som ej kan ses i tidningar eller på Tv. Här kommer ett videoklipp som de gjorde för att förklara meningen med Harajuku Fashion Walk och välkomna alla att vara med.
 
 
Jag vill väldigt gärna delta nästa gång jag ska till Japan! Hoppas bara jag kan vara i Tokyo samtidigt som de arrangerar ett av de här eventen. ( ^ ^ )

Garderob

Kategori: Allmänt

Nu börjar det blir kallare och kallare ute och jag funderar över min garderob och vad som saknas i den. Det jag har kommit fram till just nu är att jag behöver fler tröjor då jag har fler underdelar än överdelar i min garderob. ( ^ ^ ); Så nu är jag på jakt efter lite garderobs-tillskott! Kommer dock inte ha mycket pengar att lägga på kläder detta halvåret, vet inte om det blir bättre nästa år heller dock ... ( - - ) Jag kommer få lite inkomst nu och jag måste komma på hur jag ska spändera den så smart som möjligt. Ska göra en lista på alla saker jag vill ha och sen stryka allt jag kan leva utan tror jag. Det är kanske lite onödigt men sådana listor är kul att göra. ( ^ 3 ^ )
 
Idag köpte jag en Metamorphose kofta som var ganska billig. Det tyckte jag var en bra sak att köpa! haha
 
(  @ ^ ^ @ )
 

Mister Rococo - lolita kortfilm

Kategori: Allmänt

Denna kortfilmen måste alla se tycker jag, den är mycket intressant. ( ^ ^ ) Filmen handlar om en lolita som blir dissad av sin pojkvän och ändrar sig så hon kan lära honom en läxa. Mer säger jag inte för då spoilar jag den. hehe Personligen tycker jag att hon ändrade sig en aning för mycket, men det är nog meningen att det ska vara random kul. ( * 3 * ) Man får även se en av BABY's affär i filmen, så massa sött att titta på~
 
 

Lolita articklar

Kategori: Allmänt

Om någon är intresserad av lite lolita-läsning så hittade jag en intressant sida som har lite olika articklar om lolita generellt och om ett event som annhöls på Victoria and Albert Museum i London. ( ^ ^ )