deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Angelic Pretty Collection Book

Kategori: Allmänt

Jag och Elsa kom med i APs Collection Book! En bekant skrev till mig på Twitter och sa att hon såg mig i boken. Så överraskad jag blev haha (*☻-☻*) Väldigt kul att vi fick vara med~ Jag har köpt boken nu, så det ska bli väldigt kul att titta i den när den kommer!

Dagens outfit

Kategori: Fashion Snap

Idag var det lolita meetup i Lund. ( ^ w ^ ) Vi var och fikade på Grafitti och det var kul att träffa alla igen. Synd att det var så kallt dock... jag råkade glömma mina hanskar hemma så mina händer frös massa. ( ;___; ) Hade på mig Ap's Wonder Party idag, så här kommer lite foton.
 
( * 3 * )
 
 

Valentines Day~

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder på hur jag såg ut på Alla hjärtans dag~
 
Rosa heart heart <3
 
(// ^ ^ //)
 
 
( OwO )
 

Nötknäpparen - balett

Kategori: Allmänt

Här är lite bilder från baletten. ( ^ ^ )
 
:)
 
 
 
 

Aatp 'Snow Queen' och Usakuma

Kategori: Allmänt

Tidigare i veckan fick jag min födelsedags present av min kompis i Japan. Jag förväntade mig inget mycket och blev väldigt överraskad när jag fick ett ganska stort paket. ( * w * ) Blev ännu mer överraskad när jag öppnade paketet och fann Alice and the pirates 'Snow Queen' kjol och en Usakuma pouch innuti! Lucky me~ Kjolen är jättefin, den är min fösta high waist kjol och mitt första vinröda plagg. Ska ha på mig den imorgon då jag ska iväg och se på balett. ( ^  ^ ) Får se vad jag lyckas slänga ihop dock, då jag inte har några accesoarer som matchar... Ska definitivt använda den lilla, söta Usakuman och ha den hängande på väskan på sommaren. ( ^ 3 ^ )

Här kommer lite bilder~

 
Så fin present!
 
Mini Usakuma :3 Nu har jag en hel Usakuma familj typ haha ;)
 
~
 
Printet på kjolen~
 
Printet på kjolen~
 
Printet på kjolen~