deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Dagens outfit

Kategori: Fukuoka

Var lolita första gången i Fukuoka idag. ( ^ w ^ ) Åkte till centrum och tittade runt för första gången också, det var spännande men lite trist samtidigt. Det regnade från och med hela dagen så jag tog inga foton. Innercentrum var ganska litet och det var inte så mycket folk/affärer där som jag trodde att det skulle vara. På hela dagen såg jag bara en lolita... undrar om det är väldigt få lolitor här. ( T____T ) Får fortsatta att utforska staden på helger när jag har tid, från tisdag så börjar mina lektioner och det verkar bli riktigt mycket att göra.
 
 
Här är min outfit ( ^ ^ )
 
Köpte lite nya accesoarer i Tokyo och försökte hitta på nåt kul med de.
 
Smile~
 

Tokyo del 2 - Disney Halloween

Kategori: Allmänt

 
Det var Halloween tema när jag var på Disney denna gången, vilket var spännande för att det är första gången jag såg det. ( ^  ^ ) Hela stället var dekorerat med pumpor och det fanns speciell halloween mat och goods. Dock var det väldigt mycket folk, så det var lite trist att inte kunna gå runt och åka runt fritt. Åkte bara på 2 karuseller XD väntade på att åka en tredje i en timme men den gick sönder precis när vi var i närheten av ingången. ( ;____; ) Jätte trist var det! Vi fick dock fast pass som vi kunde använda på en valfri karusell som tröst.
 
Jag tog ganska mycket foton, men inga är superspänannde...
 
Totalt såg vi tre parader, en av de var en speciell halloween parad. ( ^  ^ ) Trodde att den skulle vara speciell och extra kul, men den var mest random och lite creepy. Det var många som dansade och hade sig och det var de som var creepy XD Det var massa överdrivna grimaser och rörelser och ... vet inte men det såg lite skumt ut haha
 
Han här snubben var extra sleezy och creepy XD
 
Vi stannade till ganska sent på kvällen och såg fyerverkerier. Dock var jag så trött att jag orkade inte ta upp min kamera. Skulle säkert inte bli så fint heller så.
 
Jag har lite blandade kännslor om hela besöket om jag ska vara ärlig. Det var kul att gå dit och roligt att se alla dekorationer, men alla människor och långa köer till allt förstörde det hela en hel del. ( _  _ )
 
 
 
 

Tokyo del 1

Kategori: Allmänt

Nu har det lugnat sig lite grann så jag tänkte skriva ett litet inlägg om den första tiden i Tokyo. Vi var mest runt och handlade hela veckan, plus så passade jag på och träffade jag lite kompisar. ( ^ ^ ) Allra första dagen var vi runt på Harajuku och Shinjuku och jag handlade massa kläder på Closet Child. På Shinjuku hade de en hel massa Emily Temple Cute kläder som jag passade på att köpa, så det var tur att vi åkte dit först. Köpte bara två 'riktiga' lolita klänningar, en från AP och en från BABY. Kännde mig inte så sugen på att handla lolita saker just då. Hmm ( ^ ^ ); Hittade dock två par trä-sulor skor från AaP och BABY så det var nice~
 
Flygplansfoto~
Flög precis när det var soluppgång. ( ^ ^ )
 
Här är jag på stationen, säkert i Harajuku... ni kan se min lagom stora påse ;)
Såg dock helt derp ut så jag censurerade lite XD
 
Vi gick till till Qpot cafe också. Det var väldigt fint och mysigt där inne, ganska litet dock. Allt såg väldigt gott ut, så jag tog typ den största menyn man kunde ta. haha Fick vänta ett litet tag för att de gjorde macaroons helt från början för oss~  När man väl fick tallriken var allt väldigt fint och gott! ( ^ u ^ ) Synd att cafet bara finns i Tokyo, men jag ska definitivt dit igen.
 
Ush jag fortfarande derp ( ^ ^ );
 
Här är min tallrik OM NOM NOM!!!
Det är choklad macaroon, banan muffins, två praliner och mint/choklad glass.
 
Så gott!
 
Härär utsikten från min säng på hostel... alla grejerna fick inte ens plats på bilden. XD
Som tur är så är rummet jag bor på en hel del större så alla grejerna får plats.
 
Det blir nog allt för idag, nu är det ganska sent så det blir start sängdags för mig. Förhoppningsvis har jag mer tid så att jag kan uppdatera lite mer framöver. ( ^ ^ )
 
 

En vecka i Tokyo

Kategori: Allmänt

Nu har det gått cirka en vecka sedan jag kom till Tokyo. Det känns mycket längre måste jag säga. Har varit uppe och sprungit runt varje dag från tidig morgon till sen kväll så känner mig trött och sliten. ( ;´Д`) 

Har inte haft någon tid att uppdatera här riktigt men snart är jag på plats i Fukuoka och kan skriva ordentligt på datorn. Här är i alla fall lite bilder från när jag träffade en söt japansk (kinesisk) lolita. (・ω・)
Tokyo

Kategori: Allmänt

Nu är jag i Tokyo! Idag var första dagen och den spenderade jag med att gå runt på Shinjuku och Harajuku. Det blev en hel del shopping måste jag säga. (((o(*゚▽゚*)o))) Jag är lagom trött på att konka runt på en massa påsar dock, men det är ju sånt man får göra om man handlar. XD Här är ett kasst gult foto från morgonen~~Japan

Kategori: Allmänt

Imorgon är det äntligen dags! Jag uppdaterar igen när jag får möjligheten, det kanske dröjer en vecka dock... Wish me good luck! 

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Idag är det min sista lolita meetup innan jag åker iväg. Tråkigt att inte kunna se alla på ett tag, men hoppas jag kan hitta nya lolita vänner i Japan att hänga med. 

Då jag har packat ner nästan hela min garderob, blev det en simpel gul outfit. Lite höst-igt kanske. (^ ^)Exakt en vecka

Kategori: Allmänt

Nu är det exakt en vecka kvar innan jag åker till Japan. Det är fortfarande en hel del att göra innan allt är packat och redo inför resan dock. Ush jag har fortfarande blandade känslor inför det hela, hoppas bara att allt går bra. 

I fredags var jag ute på emporia med Kami och hade en 'avskedsmiddag' och sen kom även min pojkvän dit. Jag fick en jättefin Burberry klocka i present av honom, den får jag använda ofta i Japan och tänka på alla här hemma i Sverige. ( ;´Д`)Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Här är en outfit bild från i söndags då jag var i Malmö. (  ^ ^ ) Det blir inte så mycket uppdateringar nu när jag snart åker, vilket är tråkigt men jag hinner inte med allt för tillfället. ( >< )
 
Detta är min nyaste klänning. ( ^ ^ )
Fick den av min pojkvän som present på 4 års dagen.
Jag ville därför gärna ha på mig den nu när vi skulle ut och fira, dock har jag ingenting som matchar den så bra (vilket säkert märks) så jag improviserade en hel del. Det ser väl okay ut, tycker jag, men inte helt nöjd...