deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Comic City 2014

Kategori: Allmänt

Jag råkade bli sjuk och har varit på sjukhus massa, så jag hade ingen tid att uppdatera. ( _  _ ) Mår fortfarande lite sådär så tänke bara lägga upp lite bilder och skriva kort om Comic City.
 
Själva eventet hölls i Fukuoka arena som är ganska stor, men inte så stor som man kan tro. Jag trodde först att det skulle vara likt Japan expo, men det fanns inga event alls. Konventet bestog av massa bord där det mestadels såldes doujinshi och 85% av dessa var yaoi/hentai. ( ^  ^ ); Ett fåtal människor sålde accesoarer och dock-kläder. Så om man inte är en stor doujinshi fan och är på jakt efter lite snusk var det inte mycket man kunde köpa där... Det fanns heller ingen scen för cosplay utan alla tryckte bara på ett bestämt område. Massa halvnakna tjejer som poserar för fotografer. XD Men det fanns såklart också mycket fina cosplays! De passade jag på att ta lite foton på.
 
Cosplay'ers från Madoka. ( ^ ^ ) Det fanns väldigt många cosplayare från Madoka animen då den är fortfarande väldigt populär här.
 
Vet inte vart ifrån denna karaktären är men den var cool!
 
Vet inte vart detta är från heller, men det var fint. ( ^ ^ )
 
Japansk SWAT eller?
 
Fler fina cosplayare!
 
Jag var tvungen att ta ett foto ihop med coola japaner med pistoler ;)
 
Så ja, jag kan inte säga att detta konventet var mycket spännande och vi gick hem tidigare än planerat. Men det var fortfarande kul att gå till ett japansk konvent och kolla. ( ^  ^ )
 

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder på min outfit från Comic City. ( ^  ^ ) Comic City är Fukuokas (enda?) stora manga konvent och det hölls förra helgen. Jag tog även lite bilder på cosplayers, men tänkte göra ett separat inlägg om själva konventet så de bilderna kommer upp lite senare. ;)
 
Vet ej vad som hände med mitt ansiktsuttryck XD
Hade på mig en av mina nya klänningar (som jag fick i present av min pojkvän när vi var i Tokyo <3).
Klänningen och boleron är från Alice and the Pirates, väskan är Milk, skorna Emily Temple Cute, accesoarer som man inte direkt ser är mest från BABY och strumpbyxor är från Grimoire. Det är första gången jag hade på mig de strumpbyxorna och jag älskar de verkligen! Hoppas de håller länge <3
 
Då jag skulle på ett manga konvent tänkte jag att jag skulle åtminstonde försöka se lite mer 'ovanlig' lolita ut, så jag försökte vara lite vampyr:ig. Linserna är ganska röda egentligen så det blev en fin kontrast med de vita/kräm kläderna tyckte jag. ( ^ ^ ) Hade även de nya ögonfransarna jag köpte på rea och de är faktiskt riktigt bra. Ska spara lådan så att jag kan köpa fler när de tar slut.
 
Och så en till ego-bild. ( * ^ ^ * )
 

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Idag klädde jag mig i lolita första gången på riktigt länge. Det har både varit kallt och jag har inte haft varken ork eller tid att klä upp mig på sista tiden, så det var extra kul att äntligen känna sig lite fin! ( ^  ^ ) Jag var runt på stan och kollade i en mängd affärer utan att köpa något - stolt över mig själv. haha
 
Hade på mig Day Dream Carnival för första gången <3
Den är verkligen jätte fin!!!
 
Min peruk ser av någon anledning ganska orange ut på foton... den är egentligen rosa :S
 

Födelsedag 2013

Kategori: Allmänt

Min pojkvän kom och hälsade på precis innan min födelsedag och till den dagen hade jag bokat ett lyx-rum på ett onsen ganska långt bort från Fukuoka. Jag kollade upp massa ställen innan jag bestämde mig för att boka just där och trots att det låg 4 timmar bort så fanns där den bästa kombinationen av mat, boende och onsen. ( ^ ^ )
 
Efter att ha åkt halvvägs i ett vanligt japanskt tåg så bytte vi till det här lilla mini-tåget. Det bestog bara av en vagn och körde i högst 50 kl i timmen kändes det som XD Jag måste erkänna att det var ganska långtråkigt att sitta där i 1,5 timmar...
 
När vi klev av tåget blev jag lite orolig, vi hade verkligen åkt ut i ingenstans! Detta är stationen dit vi ko
m.
 
Efter en taxi runda på cirka 10 min kom vi äntligen fram till hotellet. Det såg inte så superfint ut på utsidan men innuti var det fint! Jag hade bokat en suit så vi bodde i en liten lägenhet kan man säga. Det fanns en hall där man kom in, ett stort badrum med liten separat toalett, ett stort ute badkar en veranda och så vardagsrummet/sovrummet som är på bilden. Under tiden då vi åt mat ställde personalen bordet ett hörn och plockade fram futon'en - tjocka japanska madrass som vi sov på. ( ^ w ^ )
 
Badkaret var ej ute-ute, det var i ett separat rum med glas från tak till golvet på ena sidan och även ett glas som ledde till vår veranda. XD Det enda tråkiga var att när man väl fyllde badkaret (med vatten från samma källa som själva onsen'et) så blev glaset helt immigt och man kunde ej se ut. ( ;____; ) Det var riktight tråkigt då jag hade valt just detta hotellet för att de hade så fin utsikt... men men trevligt att bada ändå.
 
Utsikten från veranda-förnstret ( ^  ^ )
 
Och här är ett natt-foto. :P
 
Jag har tyvärr inga bilder på mig själv då de togs med pojkväns kamera och inga foton på maten heller. En 5 rätters middag ingick i det paketet jag bokade och vi fick massa japansk mat. Bland annat åt jag rå hummer för första gången i mitt liv. Det var faktiskt riktig god och hade en väldigt mild smak. ( ^  ^ )
 

Nu är det 2014

Kategori: Allmänt

Nu har det blivit 2014 och jag har inte skrivit på en hel månad. ( _  _ ); Under denna månaden har jag varit väldigt upptagen då min pojkvän var och hälsade på här i Fukuoka och sen åkte vi till Tokyo ihop. Det har varit en helt underbar månad för mig och jag hoppas att alla ni som läser detta också hade ett bra avslut och en bra början på året! ヾ(゚∀゚ゞ)
 
Januari kommer också vara väldigt upptaget för mig, men jag ska försöka att uppdatera här en gång i veckan i alla fall. Jag har lovat att ta foton på grejerna jag köpte i Tokyo, men för att vara ärlig har jag redan packat upp det mesta ur påsar och glömt att ta foton. (=xェx=) Så istället tänkte jag ta foton på hela min garderob. Kommer inte ha tid/ork att ta fram alla individuella plagg, men lovar att ta foton på det jag har inhandlat under de senaste 3 månaderna. ヽ(=^・ω・^=)丿Ska även skriva om min Tokyo resa såklart, så hoppas ni orkar vänta lite! <3