deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Här är en outfit från en lolita-meetup igår. ( ^ ^ ) Jag var bara där en kort stund, men det var ändå kul att få träffa alla. Det känns som ett tag sedan jag hade på mig lolita med... jag tror jag har gått in i en sådan tidsperiod då jag inte är så sugen på att ta på mig lolita kläder. ( T___T ) Men det brukar gå över ganska snabbt.
 
Hade på mig Memorial Cake kombinerad med massa rosa. ( ^ ^ )
 
 
Ser lite ut som att jag inte ar någon nacke XD Den BPN blusen jag har på mig har ganska bred hög krage, så nacken fösvinner i den whoops!
 
 

Otome

Kategori: Allmänt

På sista tiden har jag blivit mer och mer fashinerad av otome-kei, eller bara otome klädstilen. Den är så lik lolita stilen fast i en mer simpel version. Det känns som att de kläderna är lite mer bekväma och vardags-ish men man kan ändå vara super söt och fin på samma gång. ( ^ω^ ) Ser fram emot att åka till Japan och köpa på mig en massa Emily temple cute och Milk Saker! 
 
Här är några fina exempel på otome-kei: 
(bilderna lånade från en otome blogg)
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Min pappa var på besök förra veckan så det blev inget uppdaterande under den tiden. Nu är det mindre än en månad kvar tills jag åker till Japan och det börjar bli mycket som måste fixas. Börjar känna mig allmänt stressad, men det går nog över. Ska ta och börja packa lite smått denna vecka!
 
Här är en outfit som jag hade på mig i söndags för att åka till Malmö-festivalen. ( ^  ^ ) Synd att det regnade, annars var det helt okay att gå runt där. Åkte även en runda till Emporia och jag köpte 'ögonskugga' för håret. Får se om jag har tid att skriva om det och visa er lite senare.
 
Funderar seriöst på att ta med denna klänning till Japan, men kan inte riktigt bestämma mig... Jag sydde den ju själv så det är kul på så sätt, men jag vet inte om jag skulle använda den eller ej.

Lolita loppis

Kategori: Allmänt

På lördagen var det ett litet lolita loppis här i Lund. Vi gick till statsparken och var där en stund, sen började det regna och vi sprang in mot stan. Jag sålde två klänningar, en väska och lite småsaker, så har tjänat ihop lite pengar. ( ^  ^ ) Hade på mig min nya Innocent World klänning för första gången.
 
Provade på min nya blonda peruk med. Känns skumt att vara platina-blond, men det funkar väl okay? ( ^ ^ )
 
Hmm ser ut som jag har en riktigt stor näsa (T___T)
 

Innocent World paket

Kategori: Allmänt

Nu fick jag äntligen mitt Innocent World paket, efter att ha väntat i drygt en månad. ( >___> ) Har inte uppdaterat här mycket på sista tiden... det har varit en ganska upptagen tid för min del. Men nu är mitt visum till Japan färdigt, så det känns bra. Dock så kommer min pappa på besök snart så jag kommer inte ha tid att uppdatera här nu heller antar jag. ( ^  ^ );
 
Anyway, eftersom Innocent World hade rea så kunde jag inte motstå att köpa lite grejer. Ehehe~
 
Denna klänningen var mycket finare irl än jag hade trott, så jag blev positivt överaskad när jag öppnade den ( ^ ^ )
Tyget är lite genomskinligt, mycket mjukt och mysigt, dock lite prassligt när man går.
 
Detaljerna är super fina och jag älskar verkligen spetsen och färgkombinationen.
 
Spetsen på kjolen.
 
Matchande rosett och strumpor ( ^  ^ )
 
Köpte denna väska, så att jag har en replacement åt min Swimmer väska som jag använder en massa nu, men som håller på tt gå sönder lite överallt. Jag gillar min Swimmer väska väldigt mycket så det är sorligt att den får stanna hemma och inte följa med till Japan... men den är så söndrig att det känns olönt att ta med den.
 
Denna väska är fin och praktisk! Inte för stor men inte heller för liten. Det enda jag blev lite besviken på är insidan, det är helt vanligt svart tyg där inne, tänkte att det skulle vara lite mer fancy och att det skulle stå Innocent World också, men nope. Men det är inte en stor sak, så det är bara jag som klagar lite...