deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Himegyaru i Helsingborg

Kategori: Allmänt

Igår var jag i Helsingborg och gick runt en runda i stan/åkte in till Väla. Hände inget speciellt där egentligen, fast det var visst Helsingborg festivalen på gång. Har aldrig varit på den innan och vi gick bara runt en liten sväng bland stånden då det fanns inget speciellt att kolla på eller köpa. Men det var trevligt att vara ute och gå runt i alla fall. ( ^ ^ )
 
Hade på mig en hime gyaru outfit. ( ^ w ^ ) Det är första gången jag klädde mig i det, då jag köpte en hime gyaru peruk ett litet tag sen och därför ville jag gärna prova den med en outfit. Blev fint tycker jag, fast jag är inte van att se mig själv i det så lite skumt var det. XD
 
Gick in i en liten affär/foto studio och blev erbjuden att bli fotograferad också, hehe trevligt. 
Tog massa bilder medans vi gick runt med, så här kommer de!
 
Blommor~
Massa fina blommor tog jag foton på med.
 
 
 
Mini vattenfall ( ^ ^ )
 
Lite synd att min underkjol/bloomers syns lite... därför jag inte gillar bilder tagna nerifrån, men ja fick inte med hela vattenfallet annars.
 
Tog en hel del bilder vid vattenfallet ja :P
 
Ser inte ut som Helsingborg här eller hur?
 
Ser mer ut som Mallorca eller nåt haha
 
Denna bilder gillar jag en massa ( ^ w ^ )
 
 
 

Meet-up outfit

Kategori: Allmänt

Idag var det ett litet lolita meet up här i Lund. ( ^ ^ ) Vi var på Patisseriet och fikade, sen tog en runda till Åhlens för att det är bara de som är öppnet så sent på söndagar. En mycket trevlig dag!
 
Jag hade på mig Angelic Pretty's Glass Bottle of Tears, men denna gången med en lite annorlunda känsla och andra accesoarer.
 
Mina nya 'rosa' linser ser riktigt skumma ut... de är inte rosa utan blir nästan rött/oranga. Kan inte bestämma mig om vad jag ska göra med de, det känns inte okay att slänga de men de är också väldigt udda i färg.
 
Kjolen
 
Jag valde att ha dessa skorna istället för proper lolita skor för en lite annorlunda känsla. Jag tycker det blev lite mer åt det  'vuxna' och 'eleganta' hållet.
 
( ^  ^ )
 

Gothic shironuri photoshoot

Kategori: Allmänt

Ni får ursäkta att det tog sån tid för mig att faktiskt ladda upp bilderna här, men den sista tiden har varit ganska hektiskt för min del. Massa grejer som ska fixas innan Japan och så. Men här kommer i alla fall bilderna från min senaste photoshoot. ( ^ ^ )
 
(Tänkte att detta är ett bra tillfälle att skriva att jag inte photoshoppar mina bilder, utan alla de fina foton är tack vare min duktiga fotograf - så all credit till dig älskling <3)
 
Temat jag försökte sträva efter var åt det gotiska vampyr hållet. Jag tänkte mig en ung flicka som var fortfarande en aning söt, men ändå ond, kan man nog säga.
 
Det är första gången på väldigt länge jag klädde mig så gotiskt. När jag började med lolita för cirka 10 år sedan gillade jag ha shironuri smink till gothic lolita men på den tiden var det inte 'okay' och antingen var man sedd som en Mana cosplayare/wannabe eller bara en failad lolita. ( -  - ); Jag tycker att det är jättekul att shironuri smink börjar bli populär och mer accepterad inom olika klädstilar!

Något jag mrkte lite väl sent var att mina öron syns ganska mycket och att de inte är tillräckligt vita... hade inte tänkt att det skulle mäskas, men det är något jag får tänka på till nästa gång.
 
Här är jag lite suddig...
 
Ett av mina favoritbilder ( ^ ^ )
 
Jag tycker jag ser riktigt ond ut här XD
 
 
 
 
Älskar denna close up bild! ( ^ ^ )
 
Jag måste definitivt göra shironuri smink när jag är i Japan. Det finns många som inte tycker om det särskilt mycket, men jag anser det vara mycker vackert om gjort rätt.
 
 
Och så var det slut ( ^  ^ )
 
 
 

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Här kommer ett försenat dagens outfit inlägg från helgen. Tänkte att jag laddar upp dessa bilder först innan jag laddar upp bilderna från photoshootet.
 
Jag har länge velat prova köra Chess Chocolate ihop med någonting super-rosa och princess-aktigt och här är resultatet. ( ^ ^ ) Jag tycker det blev riktigt fint! Jag köpte ett par spetshandskar på second hand nyss, så de kom också till god användning till denna outfiten. Borde nästan haft andra strumpor, då Chess Chocolate strumporna är mer militär-ish än princess-ish, men det får jag ta och prova nästa gång.
 
Bättre bild på handskar+wristcuffs+massa accesoarer.
( ^ ^ )
 
Första gången jag hade mina nya linser också. Dessa är ljus lila, vilket inte synns så mycket på detta fotot. XD Funderade på att sälja de först då de är så ljusa att de inte syns så bra på mina ögon, menkom fram till att det är bättre att ha kvar ett par ljusa linser just in case. De rosa jag köpte är så starkt rosa att de kommer nog inte passa till liknande pastell outfits. ( ^  ^ );

Emporia weekend

Kategori: Allmänt

Jag stör mig så mycket på blogg.se appen! Den fungerar inte, någonsin!?!?! Fattar inte vart man ska ha den till om den inte funkar och vad gör deras utvecklare och testare egentligen??? >:(
 
På grund av detta kan jag inte posta från min mobil, vilket är riktigt störigt.
 
Nu i lördags var jag ute på Emporia i alla fall och handlade hårprodukter. Skulle egentligen handlapå Bellbox men de hade inte de inne så jag fick gå till en annan butik. Gick annars allmänt runt. ( ^ ^ ) Åt supergoda gräddbullar, sen yoghurt glass med massa strössel och topping och till sist åt jag även middag. Så mätt jag var till sist! Dock så var allting väldigt gott och det var en allmänt bra dag.
 
Jag ville prova att använda mina nya spets handskar med en lolita outfit, så det blev en rosa princess outfit med Chess Chocolate. (* ^ ^ *) Jag har inte laddat upp kamera bilderna än så här kommer lite mobilfoton från den dagen.
 
 
'*'Rosa'*'
 
Graddbullar! ( * 3 * )
 
Och en liten detalj-bild på handskar, wristcuffs och accesoarer.
 
 

Gothic shironuri photoshoot teaser

Kategori: Allmänt

Jag har inte hunnit kolla genom alla bilder är, men här kommer en liten teaser bild från en photoshoot jag hade igår. ( ^  ^ ) Denna gången valde jag att klä mig gothic och prova en shironuri sminkning till det. Jag tycker att det blev riktigt fint! Hoppas ni håller med när jag laddar upp resten av foton.
 
 

Färgglad photoshoot

Kategori: Allmänt

Här är lite bilder från en liten photoshoot som jag hade i fredags. ( ^ ^ ) Det var ett tag sedan jag klädde upp mig känns det som, ännulänge sedan jag hade photoshoot. Det blir bättre väder framöver ser det ut som, så hoppas det blir mer av fina kläder och fina bilder.
 
I skogen
 
Det verkar vara ganska poppis att stå på tå i denna typen av skor, så jag provade med ( ^ w ^ )
 
Vet inte rikitgt om jag gillar denna bilden... den är mörk och har en annorlunda stämning så jag tänkte att jag tar med den ändå
 
 
Här ser man inte mina ögon XD Men det finns en massa bubblor! ( * 3* )
 
Bubblor~~
 

Dagens outfit

Kategori: Allmänt

Idag var jag i Malmö, gick runt och drack frapuccino. ( ^ ^ ) Inte mycket händer annars, jag ska inte jobba mer så jag sitter hemma och inte har råd att göra någoning. Det är lite mer än två månader kvar tills jag åker till Japan, måste spara alla pengar jag kan dit, men sen blir det massa handla handla handla! (  * 3* )
 
Det blev en enkel svart outfit idag. Vädret är fortfarande kasst, som tur regnade det inte idag.
 
Någonting som är populärt i Japan är att ha strumpor över strumpbyxor, jag har faktiskt aldrig varit särskilt förtjust i det... men på sista tiden har jag börjat gilla tanken mer och mer. På något höger tycker jag att det ser bra ut nu plötsligt. ( ^ w ^ )