deadxsweetness

Gaijin lolita i Fukuoka~

Dagens outfit

Kategori: Fashion Snap

Idag var jag ute på stan lite och orkade klä upp mig och ta foton. ( ^ ^ ) Provade att ha på mig min nya peruk och experementerade lite med olika färger i denna outfit. Nöjd med resultatet måste jag säga!
 
Gul, rosa,  blå, lila och allt där emellan XD
 
 
Gjorde fish-bone flätor <3

Garderob

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit mig tiden att fotografera hela min lolita garderob! ( ^ w ^ ) Det tog mig 2,5 timmar och gjorde mig riktigt trött XD Jag orkar inte redegera alla bilderna just nu, men de kommer. Här är en bild av min garderob som helhet ni kan titta på så länge.
 
Mina ytterkläder och skor bor på ett annat ställe, men lite av väskorna syns här.

Inspiration från Angelic Pretty

Kategori: Allmänt

Här kommer lite inspirerande bilder från Angelic Prettys collection book~ Jag har satt watermarks på de alla, då de tillhör Angelic Pretty och jag försöker hindra att de hamnar på vift (vilket de antagligen kommer göra ändå...).
 
Prints och accesoarer
 
Mera prints
Outfit tips
 
Tips~
 
Tips~
 
Tips~
 

Lolita på TV4

Kategori: Allmänt

Ja, då var det ett lolita inslag på TV4 idag. Ush... vart ska man börja... Titeln: Yohio är inte ensam det finns flera lolitor i Sverige. LOL Han har aldrig freaking varit lolita for guds sake! Jag fattar inte hur det äns kom till att folk tycker det. När jag började klä mig lolita hade han typ blöja. XD
 
Tyvärr så måste jag säga att jag är RIKTIGT besviken på inslaget överlag. Det fanns 2 bra saker som sas: 1 Lolita är inte = Nobokovs lolita och 2 Yohio har INGET MED DET ATT GÖRA. Men resten av det hela var sjukt kasst tyckte jag. Det som framkomm var: lolita är inget mer än en klädstil (WTH?!?!?!) och man klär sig så bara till konvent/meet. Nej... nej nej nej säger jag bara. ( > < );
 
Nu är detta min åsikt så alla som inte håller med får mer än gärna göra så.
 
Ni som vill se detta klippen kan kolla här:
 
Yohio%20%C3%A4r%20inte%20ensam%20-%20h%C3%A4r%20%C3%A4r%20fler%20svenska%20lolitor
 
 

AP's Collection Book

Kategori: Allmänt

Idag fick jag äntligen Angelic Pretty's Collection Book~ Så snällt av min japanska kompis att skicka den! ( ;____; ) Hur som helst så var det väldigt kul att titta i den, trots att den är lite tunnare än jag trodde. Väskan som följer med på köpet är också lite sådär... trycket är ganska pixligt eller kornigt på grund av att det är något konstigt tyg det är tryckt på. Känns lite billigt,men ja, den följde ju med tidningen så man kan väl ej förvänta sig så mycket.
 
Innuti boken finns det tips på hur mankan kombinera sina kläder, Angelic Pretty's design/tryck och annat kul information och bilder. Om någon är intresserad så säg till, så tar jag foton och kan översätta deras tips. ( ^ w ^ )
 
Såklart är jag och Esla med i boken också. Whoop Whoop!!!
 
 
Lite mörkt nu bara...
 
Jag och Elsa! ( * ^ 3 ^ * )
 

Dagens outfit

Kategori: Fashion Snap

Idag var jag en kanin för ett videoprojekt som jag håller på med på universitetet. ♪( ´▽`)